Outtakes på Rob och Taylor

Det har kommit flera fina outtakes på Rob och Taylor!



Bildkälla

Teen Vouge

Bilderna finns nu i högkvalité och är omärkta. Och älska Robs gula brillor, haha.




Vogue-bilder på Rob och Emilie de Ravin

Sjukt vackra bilder!





Bildkälla

Ny intervju från Eclipses press junket

ROBsessed hävdar att den här är ny, och jag är beredd på att hålla med för jag har i alla fall inte sett den förut. Rob ger oss några trevliga och roliga svar som vanligt!



MTV Movie Awards 2009

Jag hittade nästan ett dussin bilder från MTV Movie Awards 2009 i en av många mappar på min dator. Tänkte att jag skulle dela med mig av dem en kväll som denna.















Bildkälla1, bildkälla2

Outtake från EW 09

Det har kommit en outtake-bild från plåtningen med Entertainment Weekly förra året på Rob, Kristen och Taylor. Riktigt stilig bild tycker jag. Vem skulle inte vilja vara Kristen här liksom?



Bildkälla

Regissören för WFE intervjuad

Den här artikeln är direkt översatt från MTV:s hemsida av mig och om ni kopierar, ANGE KÄLLA! Jag la ner mycket jobb på det =). Den handlar mest om att Francis Lawrence har regisserat Lady Gagas musikvideo Bad Romance (som vann "årets video" på Video Music Awards i söndags) och Robs kommande film Water for Elephants. Detta gör att Lady Gagas och Robert Pattinsons video respektive film har ett "överraskande" band enligt MTV. 


Vi berättade igår om det något överraskande bandet mellan Lady Gagas musikvideo Bad Romance och Robert Pattinsons nästa film Water for Elephants, och lyckligt nog för oss så fick MTV Movies Blog-redaktör Adam Rosenberg en chans att prata med det bandet igår, efter att Bad Romance vann Video of the Year på VMAs. Regissören Francis Lawrence retades med ett möjligt releasedatum för Water for Elephants och babblade också om sin relation med Gaga.

”Jag skulle älska att arbeta med Gaga igen. Nej, jag har inte hört ifrån henne eftersom jag blev ganska otillgänglig direkt efter inspelningen av Bad Romance. Jag var borta och gjorde Water for Elephants för större delen av ett år. Men om hon hade en ny sång och skulle vilja göra något, skulle jag göra det direkt”, sa Francis. ”Hon var väldigt rolig att arbeta med.”

Gagas ”Little Monsters” har deras egen typ av fanlojalitet, men det verkar inte som att någon fandom möjligen kan komma nära den galna lojaliteten som ”twi-hardsen” visar. Francis sa i jämförelse med supportrar att det var Twilight-fansen som gjorde de själva mest kända.

”På Water for Elephants var det typ 50 människor varje dag som var där”, kommer han ihåg. ”Vi filmade i Tennessee i ungefär en vecka och folk kampade i korridorer på vårt hotell. Hela dagen, hela natten lång, det spelade ingen roll. De var där för att försöka få en glimt. Jag är stolt över filmen. Jag sitter faktiskt i redigeringsrummet just nu.”

Även fast inspelningen avslutades i början av augusti sa Francis att han inte ens är i närheten av slutprocessen för redigeringen. ”Det här är bara min fjärde vecka i klippningen”, sa han. ”Sen tog jag bara en två veckors semester, och nu klipper jag. Så jag kommer förmodligen klippa ända fram till jul. Jag tror att det kommer bli en vårrelease, men det har inte blivit bekräftat än.”

Är du spänd över att ha ett preliminärt releasedatum för Water for Elephants? Skulle du vilja att Francis samarbetade med Lady Gaga för en video igen?


Källa

Detaljer för Eclipse-dvd:n

Jag hittade den här informationen på robsessed. Jag vet inte om det gäller den svenska utgåvan, men förmodligen, eftersom det kommer komma fler utgåvor som det gjorde med New Moon (bl.a. en liknande "Bellas Box" med merchandise och 40 minuter från fan-eventet på Hovet i Stockholm). På svenska respektive engelska:

DVD: 2 diskar, specialutgåva
- Kommentarspår med Kristen Stewart och Robert Pattinson
- Kommentarspår med Stephenie Meyer och Wyck Godfrey
- Åtta borttagna och förlängda scener
- En sexdelars dokumentär om tillverkningen av filmen (90 minuter)
- Galleri
- Hoppa till Edward
- Hoppa till Jacob
- Musikvideor (Metric, Muse)

2-Disc Special Edition DVD
- Audio Commentary w/ Rob Pattinson & Kristen Stewart
- Audio Commentary w/ Stephenie Meyer & Wyck Godfrey
- Eight Deleted & Extended Scenes
- Six-Part Making of Documentary (90 minutes)
- Photo Gallery
- Jump To Edward
- Jump To Jacob
- Music Videos (Metric, Muse)


Brittiskt omslag

Brittisk dvd-poster för Eclipse

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Det kändes som det var alldeles nyss vi gick och längtade efter New Moons dvd-release. Eclipse kommer som sagt släppas på dvd här i Sverige den 3 december. Här är en dvd-poster på Eclipse med Edward i bakgrunden. Detta är den brittiska, och de får vänta ända till 6 december!



Today Show 2010 igen

Nu har jag betat av både 2008, 2009 och 2010 års besök hos Today Show. Men Rob var ju faktiskt med en gång till i år, inför Eclipse. Detta ägde dock inte rum i deras studio, utan där all annan press gjordes. Eftersom han var mitt uppe i inspelningen av Water for Elephants gjorde han bara begränsad promotion för filmen. Till exempel så var han inte med på den internationella promotionen, som ni vet. Jag har inte hittat några bilder från intervjun, så här är den i alla fall i videoformat.


Today Show 2008











Bildkälla1, bildkälla2

Ingen Rob på årets VMAs

Det tyckte jag var synd faktiskt. Det är ju alltid trevligt att se honom sitta där i publiken och bara se gudomligt bra ut liksom. Eftersom vi alla är deppiga över det här har jag tagit fram ett par eminenta bilder från tidigare års Video Music Awards. 2008 var han och Kristen där och promotade Twilight som inte hade kommit ut än. 2009 presenterade båda två plus Taylor ett exklusivt klipp på New Moon som snart skulle komma. Men inget händer på söndag, då galan hålls. Kristen och Taylor är också upptagna.





Källa, bildkälla1, bildkälla2, bildkälla3

Eclipse på dvd den 3 december

Eclipse kommer ut den 3 december här i Sverige! Det kommer vara fler utgåvor som de andra filmerna. En liknande Bellas Box och en vanlig med två discar. TwilightSweden skriver att utgåvan som kommer heta The Twilight Saga Eclipse Box Edition kommer innehålla bl.a. massa extramaterial, 40 minuter från eventet på Hovet, poster, vykort, Bellas förlovningsring.

UPDATE: Rob och Kristen kommer göra commentary för Eclipse! Detta enligt den väldigt pålitliga affären HMV (står i listan lite längre ner). Gud, så kul. Jag blev besviken att ingen av skådespelarna gjorde commentary för New Moon faktiskt. Dock vet jag inte om detta kommer finnas med på de svenska utgåvorna. Twilight commentary finns ju inte på den ena dvdn jag äger i alla fall. Fast det är bara att hoppas!

Dagens Ellen-avsnitt med Rob



Ryktet om Entourage falskt

Ryktet om att Rob skulle gästa tv-serien Entourage är antagligen falskt. Tyvärr, vi ser ju gärna så mycket som möjligt av Rob. Men vem vet, det kanske kommer andra tillfällen snart!

Källa


En recension av Bel Ami

Någon vid namn Craig Rook har sett Bel Ami och recenserat den. Dock är det bara en väldigt tidig version av filmen och det kan ju förekomma förändringar tills slutprodukten, så jag undrar egentligen varför han recenserade den nu. Jag är inte på humör för att översätta det han har skrivit, efter att jag läste att han tycker att de borde rollsatt en bättre skådespelare. Gud, vad jag hatar när folk bara tänker på Rob som vampyr hela tiden, som att det är nåt dåligt med det. Alla vi andra smarta människor ser att mannen har talang för sjutton. Om du vill läsa vad han har skrivit, klicka här.



Källa via
bildkälla

Rob gästar tv-serie

rpau skriver om ett rykte som går att Rob kommer göra ett gästframträdande i tv-serien Entourage den 12 september, avsnitt 10 i säsong 7. Det gäller bara USA, där avsnittet sänds just då. Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning om tv-serien sänds här i Sverige. Om den gör det, kommer väl det avsnittet komma nån gång hit också. Men det här kan ju verka väldigt kul. Sanna och jag hade en konversation för ett tag sen om att Rob faktiskt inte har varit med i nån tv-serie än.

[...] Robert Pattinson gästspelar Aris svåraste klient någonsin. [...] Det finns fler anledningar att kolla på HBO den 12 september. Förutom det vanliga gänget som har roat oss en lång tid, så väntas det en överraskning. Det är överraskande men sant att i det här avsnittet kommer stjärnan från Twilight-sagan, Robert Pattinson att göra ett gästframträdande.



Bildkälla

UPDATE 8 september: Det här var tydligen inte sant.

Missa inte Rob på tv imorgon

De flesta av oss har nog redan sett Robs besök hos Ellen DeGeneres i år, men om ni är en av de lyckliga som är lediga eller sjuka imorgon, eller bara råkar befinna er hemma klockan 12.45. Ja, då ska ni inte missa Ellen DeGeneres Show på Kanal5. Och om ni skulle missa det, kan ni ju gå upp 04.30 på torsdag morgon och se reprisen. Eller så lägger vi upp intervjun här imorgon för er som inte är hemma tidigt och inte vill gå upp tidigt.

Det är ju alltid trevligt att se Rob på svensk tv, hehe.

8 september, 12.45
9 september, 04.30


Källa1källa2 och bildkälla

Empire-photoshoot från 2008



Bildkälla via

Apple Store november 2008









Bildkälla

Today Show 2010

Jag kommer ihåg att jag längtade som en tok efter allt promotande för Remember Me, för nya intervjuer är ju alltid kul. Men nu har det gått hela sex månader sedan den här intervjun gjordes. 1 eller 2 mars om jag inte minns fel!







Bildkälla

I New York för New Moon

De här bilderna är från New Moon-premiären i New York i november 2009, den 16e om jag inte minns fel. Den sista är från David Letterman, och jag la märke till att Rob har samma kläder där. Sen kom jag på att han säger i intervjun "they're closing down Times Square", hehe. Vi älskar de här bildera!



Bildkälla

Today Show 2009

Jag älskar de här bilderna. De är från NBCs morgonprogram Today Show. Rob intervjuades inför New Moon-premiären i november 2009.









Bildkälla

Rob i Italien

Från Roms filmfestival (Rome International Film Festival) den 30 oktober 2008.





Bildkälla

RSS 2.0