Mer nyheter om inspelningen i Rio

ROBsessed har återigen bidragit med mer nyheter om Breaking Dawn-inspelningen i Rio de Janeiro. Enligt den här spanska sidan kommer inspelningen ske i sex dagar och mellan 7 och 8 november i den historiska staden Paraty. Jag använde mig av Google Translate på den sidan för jag är verkligen ingen expert på spanska, vilket Google Translate heller inte verkar vara. Men vi får väl antagligen vänta och se, det är ju bara en tidsfråga.


Edward och Bella i Twilight. [bildkälla]

Inspelning i Rio de Janeiro i november

En natt som den här, då man måste ställa tillbaka klockan och vinner en timme, kan inte bli bättre genom lite nyheter om Breaking Dawn. Enligt RPAU via ROBsessed kommer Rob åka ner till Rio de Janeiro och spela in scenerna som utspelar sig på den fiktiva ön Isle Esme i november. RPAU hade han bra poäng: deras turism kommer nog stiga något ofantligt om folk bara åker dit för att få sig en titt på inspelningen, plus att det nog kommer bli helt galet; Taylor Lautner har ju kallat de sydamerikanska fansen för något lite mer passionerade, inte galna. Vi får förhoppningsvis nöja oss med bilder. Det ska bli så kul att följa en inspelning nu igen, den trede för i år. Bel Ami och  Water for Elephants gav oss en drös med trevliga bilder på Rob som Georges och Jacob. Bring on Edward nu, för fjärde och sista gången.



Rob tippad för en Oscar

Översatt av mig från mtv.co.uk:

Robert Pattinsons senaste film Water for Elephants har inte ens kommit ut än, men han är redan tippad för en Oscarsnominering. Hans motspelare, Christoph Waltz har prisat Twilight-stjärnans skådespel i deras nya cirkusfilm. Den tyske skådespelaren fick själv årets Oscar för Bästa manliga biroll i Tarantions Inglorious Basterds. Han frågades nyligen om var han höll sin Oscarsstaty och han svarade: "Den finns i mitt hus, men som saker och ting ser ut nu kanske jag måste överlämna den till Rob nästa år!" Water for Elephants förväntas komma ut i april 2011, så R Pattz kanske får vänta ända till 2012 för någon prisceremonis erkännande.

Gah, jag hatar när de kallar honom för R Pattz... Men visst hoppas vi på det här? Boken är hur bra som helst och jag ser fram emot filmen väldigt mycket. Den kan nog bli jättebra tror jag.

Inspelningen börjar DEN HÄR veckan



Källa

Repetitionerna för Breaking Dawn har börjat

Tidigare källor har sagt att inspelningen för Breaking Dawn börjar den 1 november i år, så det är inte så långt kvar nu! Igår ska Rob ha börjat repetitionerna på plats i Baton Rouge, tydligen tillsammans med både Kristen och Taylor också.


Rob på Eclipse-premiären i Los Angeles den 24 juni 2010. [bildkälla]

Vanity Fair 2008

Jag älskar den här photoshooten. Hela Twilight-gänget plåtades för Vanity Fair 2008 och nu finns några av bilderna i väldigt hög kvalité.






Bildkälla

Outtakes från Entertainment Weekly 2009



Bildkälla

Love & Distrust

Man kan nu köpa en dvd som heter Love & Distrust som innehåller kortfilmen The Summer House där Rob spelar rollen som Richard. I somras kunde man köpa den tolv minuter långa filmen på iTunes, men nu släpps den alltså genom dvdn Love & Distrust som innehåller fler kortfilmer med flera andra skådespelare. Du kan köpa den på Amazon där den släpps den 2 november, eller på HMV där den går att köpa nu.



Källa | bildkälla1 | bildkälla 2

RSS 2.0