Dagen efter Twilight-premiären i London

Igår satt jag och kollade på gamla intervjuer med Rob. Jag kom över den här underbara där han uppenbarligen pratar mest om Twilight, att Barack Obama har läst boken och lite annat intressant. Det är någonting speciellt med 2008-Rob, kan inte sätta fingret på vad det är. Men jag gillar det mycket.



Källa

Nya inspelningsbilder

Jisses... Älskar 30-tals-Robcob. Här är helt nya Water for Elephants-inspelningsbilder från Chickamagua i Georgia.











Källa


Intervju om Remember Me

Här kommer en intervju med Rob som brittiska Glamour har gjort och publicerat nu i samband med dvd-releasen av Remember Me. Det handlar mestadels om nyssnämda film, men även om hur Rob tacklar kändisskapet och annat intressant.
Efter att ha översatt den här intervjun har vi insett hur otroligt avancerat och invecklat Rob pratar ibland, men vi älskar honom ändå!
Observera att om ni kopierar den här intervjun vill vi ha cred för det! Det tar en bra stund att översätta.

1. Vad fick dig att tacka ja till Remember Me: är du i den positionen där du kan säga ja eller nej till en regissör, för att välja vilken film du vill vara med i eller vilken du inte vill vara med i?
Typ. Man får vissa erbjudanden och grejer, men det här var innan Twilight kom ut, och jag läste manuset och ville göra ett annat jobb innan. Det slutade inte med att jag gjorde något, men det var ett av alla jag läste. Vanligtvis är varje kille som har en huvudroll en ganska rutinerad karaktär. Men Tyler kom inte riktigt från en uppenbar plats heller, så det gav mig mycket mer att jobba med, och det kunde bli mer av en karaktärsbit. Det finns vissa saker om allmänna filmer där man måste göra vissa saker och uppträda på ett visst sätt, och det låter inte vettigt. Jag tror att det är därför det här är typ lite konstigt i den respekten, det passar inte riktigt det du förväntar dig ifrån den här typen av drama.

2. Med Remember Me, fanns det vissa saker med din karaktär som du kunde känna igen dig i? Han är en kille som vill gå sin egen väg…
Ja, på många sätt, jag märkte redan från början att han var ganska lik mig, och jag försökte anpassa det så det skulle bli ännu mer likt, men ju mer jag anpassade det, desto mer blev det ett påhittat verk. Men ja, jag har sagt att det finns stunder, jag tror det är i slutet på tonåren, när du tror att du måste vara individuell så mycket och sätta din stämpel på allting. Jag menar, du kommer i 20-årsåldern och du accepterar mycket mer att du är en del av världen, och vill inte skjuta allting ifrån dig hela tiden, och jag hade typ det när jag var i 20-årsåldern.

3. Skulle du någonsin stå upp för dig själv till den grad att du skulle slåss mot de makthavande, som din karaktär?
Jag vet, den var en av de viktigaste sakerna jag gillade med det, det är vissa saker som är som fantasi-scener för mig. Det var ganska tillfredsställande, trots sättet han slåss på. Allt stod i manuset, det stod att han slåss som en pitbull, och jag bara ´Ja, jag vill slåss som en pitbull!´

4. Var du något rädd för Pierce Brosnan i verkligheten?
Jag åt middag med honom precis innan vi började filma, och han är en riktigt trevlig kille. Han är liksom artig och han ser exakt likadan ut hela tiden. Han har en fantastisk attityd. Han gjorde en rolig grej när vi var ute på en restaurang och det var folk som kollade på honom, och det var en fin fransk restaurang så det var många äldre, bank-folk-liknade människor och de hade uppenbarligen ingen aning om vem jag var, och de tittade uppenbarligen bara på honom och skämtade lite eller något, och han går fram till deras bord och presenterade sig själv för alla runt bordet, och du kunde se att de verkligen gillade honom. Jag vet inte vad han sa. Han presenterade mig som sin son för folk. (skratt)

5. Kändes den här rollen väldigt annorlunda mot andra roller du spelat?
Ja, absolut, det är vissa saker med rollen, du kan improvisera mycket mer, särskilt i jämförelse med Twilight-filmerna. Hela poängen med Twilight-filmerna är att det är så många hinder med vad du kan göra, samtidigt som med Tyler, är det som… det är första gången jag spelar någon som är som en vanlig kille, utan något tillgjort, eller utan terminsgrundämne, eller utan någon typ av social svårighet. Han är bara en vanlig kille, utan någon särskilda handikapp, och det var roligt.

6. Hur ser du på Tylers relation till Caroline, de behöver varandra eller hur?
Ja, men det är liksom, på samma gång, hon är som en nyckel eller någonting. Det är inte som att de träffas och allting förändras i deras liv eller något. Filmen säger inte att människors liv fullständigt förändras bara för att de har några lyckliga dagar, eller att några minuter av glädje bokstavligt talat kan förändra hela ditt liv, och att du bara måste vara medveten om det, du måste bara få dem att se saker lite mer.  

7. När kommer du spela in den sista Twilight-filmen?
Jag tror att jag kommer göra Breaking Dawn i slutet av det här året, men jag är inte säker än.

8. Vad är din bästa förklädnad för att kunna gå längs Oxford Street?
Bita på naglarna fungerar ganska bra! Faktiskt så var jag inne på HMV på Oxford Street på julafton och köpte julklappar, och inte en enda person lade märkte till mig. Och där fanns affischer [Twilight och New Moon] överallt! Det har gått år sedan jag har gjort något sådant, och jag tror att folk inte tittar på samma sätt i London.

9. Hur hanterar du berömmelse?
Jag försöker bara fortsätta att jobba. Redan för tio år sedan pratade Leonardo DiCaprio alltid om att kunna ta en paus ifrån allting, men jag tror inte att man kan göra det längre. Jag tror att man behöver kapitalisera och styra sin karriär på samma gång, speciellt med en grej som Twilight, där det är bokstavligt talat ett sådant enormt universum…

10. Är det en börda, men öppnar dörrar?
Det öppnar dörrar och stänger andra, som annat gör. Man kan säga: ’Åh, om jag fortfarande var okänd skulle ingen döma mig’, men samtidigt skulle ingen bry sig ett dugg heller (skratt). Det är en konstig liten balans. Och för det mesta gissar man bara fullständigt på vad man borde göra, så jag gör nog bara manus som jag tycker är bra.

11. Gjorde Twilight-fansen inspelningen av Remember Me i New York svår?
Fansituationen… Helt seriöst så var de underbara. De fullkomligt besvarade folk som sa: ”Snälla, gå dit och vänta eller något”, även när det var massor av dem. Men det var all paparazzi som var otroliga. De var som schakaler.

12. Du har sagt att du aldrig har frågat ut en tjej på dejt som Tyler gör. Är det svårare nu när du är känd?
Ja, det skulle jag tro. Jag är mer självsäker nu, för man kan inte, typ, misslyckas. Man är typ rädd för att lyckas också, så man typ, du vet, kollar på det…

13. På vilka sätt har den här framgången förändrat saker för dig?
Det har förändrats mer i USA. Jag trodde alltid att det skulle vara såhär. Jag kom hit i julas och det var typ… allt var på ganska låg nivå igen och jag trodde alltid att det skulle ha förändrats här nu, men det har det typ inte. Folk tittar inte efter samma saker, men i USA tror jag, är det annorlunda.



Bildkälla Intervjukälla


Rob om bl.a. sitt ökända hår och bilkörning

Den här intervjun tar oss tillbaka till november 2008, precis efter att Twilight kommit ut. Det var bara drygt ett och ett halvt år sedan Robs hår var världens grej. Nu är det inte så omskrivet längre men han blir såklart tillfrågad om det i intervjun, och drar till med ett av alla sina härliga svar som "it comes straight out of the box". Och Sanna och jag älskar när han pratar om sin bilkörning! Det och mycket mer säger han i den här delen av Tonight Show with Jay Leno.



Källa


Eventuellt releasdatum för WFE

Enligt Box Office Mojo så är releasdatumet för Water For Elephants den 15/4 2011. Releasdatum kan ju dock ändras fram och tillbaka en hel del, så vi får se ifall detta stämmer. Dessutom så kanske det inte blir samma datum för oss i Sverige som i resten av världen.



Källa

Rob i ljudintervju om BA och WFE

För er som inte har läst Bel Ami och Water for Elephants: här ger Rob lite insikt i om vad filmerna handlar om.



Källa.

Nya inspelningsplatser för WFE

Water for Elephants har spelats in sedan maj på olika platser i Kalifornien. Senare denna vecka kommer Rob och resten av skådespelarna och filmteamet börja spela in i Georgia och Chattanooga, Tennessee.

En familj i norra Georgia har låtit låna ut ett hus där delar av filmen kommer äga rum, vilken utspelar sig på 30-talet. Carol Cross säger att hennes man och hans bror blev tillfrågade om vem som äger huset, och om det var okej att en film spelades in där. Filmteamet har letat efter en bra plats sedan i våras.

Det har redan lockats dit fans, och flera vakter finns på plats för att bl.a. se till att ingen går in på området och för att skydda filmutrustningen.

Inspelning kommer också göras på Tennessee Valley Railroad Museum.









Textkälla, videokälla, bildkälla.


Pattinson Sverige

Hej!

Nu är det dags att dra igång den här sidan om vår fantastiska Robert Pattinson! Här kommer att publiceras allt från senaste nytt till gamla grejer. Allt av det bästa! Ni kanske redan har läst Välkomst-rutan uppe till höger, och då vet ni vad som är vårt mål med den här sidan.
Välkommna hit, vi hoppas ni ska trivas!

P.S
För er som känner er lite osäkra på engelska och har problem med att förstå intervjuer så översätter vi gärna! Skicka in det till oss så översätter vi och publicerar det här. Det är dock viktigt att vi får en källa till intervjun, annars kan vi inte publicera det.  


RSS 2.0