MTV Rough Cut: Eclipse

Häromdagen publicerade jag MTV Rough Cuts videor för Twilight. Här är dom från Eclipse, från mitten av juni i år såklart. Jag översatte titlarna på videorna. 

Robert Pattinson kunde inte bli romantisk för "Bästa Kyss" på Movie Awards
Movie Trailers - Movies Blog

Pattinson försöker att inte låta rädsla påverka sina karriärval
Movie Trailers - Movies Blog

"Bellas och Jacobs relation är så mycket lättare"
Movie Trailers - Movies Blog

Pattinson älskade tältscenen innan den spelades in på nytt
Movie Trailers - Movies Blog

Pattinson har tappat kontakt med musik
Movie Trailers - Movies Blog

Pattinson var mer bekväm med all action i Eclipse
Movie Trailers - Movies Blog

Benryck-scenen
Movie Trailers - Movies Blog

Pattinson använde en riktig eldkastare i sin sketch med Les Grossman
Movie Trailers - Movies Blog

Pattinson blir naken i Bel Ami
Movie Trailers - Movies Blog

Robert Pattinsons tankar om Breaking Dawn
Movie Trailers - Movies Blog

Robert Pattinson om galna merchandise-grejer för Twilight
Movie Trailers - Movies Blog

Videokälla

Rob i Paris

Rob och några i Twilight-gänget promotade New Moon i Paris i november 2009. Bilderna är från fototillfällena för pressen. Jag ÄLSKAR den första bilden.









Bildkälla

Rob som Art i How to be

Även fast jag har sett How to be två gånger så måste jag erkänna att jag inte förstår handlingen än, eller vad den går ut på. Ingen svensk release finns än, men den där svenska texten skulle sitta väldigt fint. Min favoritscen är i alla fall när Rob/Art går ut från baren och skriker, hahahaha. Sanna är nog beredd att hålla med mig på båda punkterna. 






Bildkälla

Bild från gammal photoshoot



Bildkälla

MTV Rough Cut: Twilight

Jag surfade in på MTV och såg att de här videorna fortfarande finns tillgängliga (vissa från prisceremonier brukar tas bort efter ett tag.) Här är Rob under Twilight-tiden. Jag ÄLSKAR honom här. Så sjukt rolig. Och coca colan är alltid med!

Movie Trailers - Movies Blog

Movie Trailers - Movies Blog

Movie Trailers - Movies Blog

Källa

Photoshoot för GQ-tidningen










Bildkälla

Den där blicken

Igår satt Sanna och jag och pratade om vilken rubrik vi skulle sätta på inlägget nedan. Det tog ett tag innan hon skrev "skriv bara VI HAR INGA ORD". Så så blev det. Det finns ju liksom inga ord för såna här trevliga bilder, så jag säger som man brukar säga: "jag låter bilden tala för sig själv." Sen ska jag tillägga att Sannas dator inte har samarbetat med henne på senaste tiden, så nu är den inlämnad och den dåliga uppdateringen beror dels på det, och för att skola och jobb alltid kommer i vägen för allt annat kul. Nu ska jag inte skylla ifrån dålig uppdatering på sånt tråkigt, men så ser det ut nu i alla fall. MEN i alla fall.... bilden då. Åh.



Bildkälla via

VI HAR INGA ORD







Bildkälla via

Rob i köket

Åh, trevlig morgon. Jag skulle bara haft Rob att äta frukost med, heeeh! Ha en bra dag alla.





Bildkälla via

Photoshoot av Stewart Shining

De här bilderna är från en photoshoot fotograferad av den begåvade Stewart Shining.














Bildkälla via

Rob vid pianot

Vilket trevligt bildregn jag kom hem till nyss! Och precis innan nyss var jag och lånade Bel Ami på biblioteket. Snacka om att den boken verkligen borde vara från 1800-talet, för äldre utgåva får man leta efter. Men till bildregnet: Här är Rob vid pianot vilket vi älskar. Jag har ingen aning om vad photoshooten heter dock.






Bildkälla via

WFE och Bel Ami

Malin har läst Water For Elephants och jag har nyligen läst Bel Ami. Böckerna som ska bli Robs nästa två filmer, alltså. Något vi ju såklart ser fram emot otroligt mycket!
Tänkte därför fråga om ni har läst någon av ovanstående böcker? I så fall, vad tyckte ni?


Det där skrattet



Bildkälla

Robert och hans hygien

Det har ju alltid varit mycket snack om hur Rob sköter sin hygien, frågan är om det verkligen är så illa som det verkar?


Ännu en fin bild

Vi fick ett tips av Rosa om en fin bild på Rob. Han är fantastiskt vacker! Älska ögonfransarna.



Bildkälla

Någon har sovit under Remember Me

Det är väldigt mycket Remember Me nu i veckan med anledning för dvd-releasen. Jag läste en recension i Aftonbladet idag men de verkar inte ha någon smak för den här underbara filmen. Två plus fick den, och de skrev bland annat att man måste vara ett Robert Pattinson-fan för att få ut någon större behållning av filmen. Det tror jag inte ett enda dugg på! Ni som har sett filmen vet mycket väl att den betyder oerhört mycket för de som var med om det som händer i slutet. Och annat med.

Jag hittade inte namnet på recensenten, men den mannen eller kvinnan måste seriöst suttit och sovit under filmen. Han/hon missade hur sjukt bra handlingen är, hur bra skådespelarna är. Att talangfulla svenska Lena Olin och James Bond-skådisen Pierce Brosnan spelar Robs föräldrar är hur coolt som helst enligt mig. Tate Ellington som spelar Robs bästa vän i filmen är den roliga med alla sina sköna meningar och uttryck, och trevliga, australienska Emelie de Ravin som spelar Robs flickvän är inte någon typisk Hollywood-kändis. Dessutom får vi inte glömma Ruby Jerins som gjorde ett strålande framträdande som Robs lillasyster i filmen. Jag älskar henne, och hoppas att hon blir något stort. För en mer talangfull 11-åring får man leta efter. Jag gillar rollsättningsagenturen för filmen skarpt.

Jag har precis satt på dvdn åt min mamma och pappa. Jag får väl höra deras omdömmen senare. Pappa var lite besviken att det inte är en actionfilm bara, haha.




Bildkälla

Artist on Artist 2008

Det här var en av de första intervjuerna jag såg med Rob faktiskt.


Favoritscen ur Remember Me

Enligt mig och Malin är detta en av de bästa scenerna ur Remember Me. Rob, eller rättare sagt Tyler, goes bad-ass och röker där det är rökförbud och fimpar dessutom i en prydnads-skål. Vi får hoppas han inte gör så i verkligheten också.







Vilken är din favoritscen ur Remember Me?

Bildkälla


Fin, gammal bild på Rob

Jag såg just den här bilden på Rob, har aldrig sett den förut. Vet inte när eller varför den tagits, men visst är han sjukt fin?  



Bildkälla


Cannes 2009



Bildkälla

Rob är världens sexigaste enligt Glamour

Det är vi beredda att hålla med om! Glamour har listat de 50 sexigaste männen 2010 och Rob toppar listan med bland andra några Twilight-stjärnor, Johnny Depp, Justin Bieber och Gerard Butler bakom sig i tio-toppen. Se hela listan här.



Källa och källa

Access Hollywood 2008

Jag älskar den här intervjun med Rob från Access Hollywood. Det är den första från 2008, den tjejen har ju träffat Rob några gånger till sen dess.


Rob på svensk tv 8 september

Okej, så jag har räknat lite. Rob var med på Ellen DeGeneres Show den 19 maj det här året. Igår såg jag att det har börjat visas nyare avsnitt (under sommaren sänder Kanal 5 repriser bara). Avsnittet som sändes idag sändes i USA den 28 april i år (sökte gästerna på YouTube och titlarna har oftast datumet de var med i sig). Räkna, räkna, räkna... Vipps så fick jag fram att Robs avsnitt kommer visas på svensk tv den 8 september. Åh, en dag innan min födelsedag! Trevligt.



Bildkälla

Cedric Diggory

Bilderna är från 2004-2005. Den första bilden är från porträttfotograferingen.



Bildkälla

Remember Me släpps imorgon

Vi har skaffat oss ny design här på Pattinson Sverige. Hoppas att ni gillar den.


Imorgon släpps Remember Me på DVD här i Sverige. Jag förhandsbokade den förra veckan och fick faktiskt hem den idag, en dag innan releasen! CDON brukar göra så i bland. Extra materialet på den svenska utgåvan är "The Making of Remember Me" och "Commentary with the cast".


Bioaffisch för filmen

Bildkälla


Den blicken

Ni vet den där speciella blicken Rob ofta gör? När han ser ut som att han ska kasta sig över en och äta upp en när som helst. Jag älskar den. Får mig alltid att tänka på Edward och hans "dazzling look".



Bildkälla och bildkälla

Rob på Regis & Kelly 2009

Jag tror inte att jag är något fan av Regis och Kelly som avbryter honom hela tiden, för jag hade velat höra fortsättningen på "Catherine Hardwicke called me up when I was...". Men jag gillar Rob i intervjun i alla fall. Inför New Moon i november 2009.


Rob på Empire Awards 2006

Jag har blivit sjukt kär i 2006-Rob sen jag publicerade det här inlägget för några dagar sen. De här bilderna är från Empire Awards 2006, och jag har gjort lite research: Empire är Storbritanniens största filmtidning och vinnarna röstas fram av läsarna.

Källa
Bildkälla

Breaking Dawn spelas in nov-mars

Jag läste tidigare idag att Breaking Dawn kommer spelas in mellan den 1 november 2010 och 15 mars 2011. Båda delarna spelas in samtidigt.


Rob på Jay Leno

Precis efter Twilight-premiären gästade Rob Jay Leno för första gången, och nu i år inför Eclipse-premiären. (Inför New Moon gästade han David Letterman istället.)


Teen Choice Awards 2009

Eftersom vi den senaste veckan har fått sett så fina bilder från årets Teen Choice så tänkte jag att vi skulle återbesöka förra årets gala där Rob och Twilight-gänget tog hem 11 priser sammanlagt.







Och Rob i Wayfarers. Vår favorit!


Källa
Bildkälla

Rob på årets galor

Jag försökte tänka efter vilka galor/prisceremonier Rob har varit med på i år. Jag kom på fyra stycken, men om det är fler får ni gärna säga till. I januari hjälpte Rob (som fleeera andra kändisar) till med att samla in pengar till Haiti-katastrofen. Hope for Haiti-galan sändes då. I februari hölls BAFTA-galan där Rob vann ett pris. I juni hölls MTV Movie Awards där Rob och hans Twlight-gäng vann flera priser. Och nu sist, i augusti, hölls Teen Choice Awards.















Rob var inte med på årets Oscars-gala, men jag älskar den här bilden från förra årets så den får komma med i det här inlägget också.



Bildkälla

Rob på filmpremiärer

Ett glas coca cola och Rob såhär sent på kvällen kan bli lite farligt faktiskt. Häromdagen läste jag kommentaren "I don't know how we lived before HQ and Rob". Det är ganska sant. Vad skulle vi göra utan alla fina bilder på Rob liksom? Jag samlade på mig ett par fina bilder nu ikväll och tänkte att jag skulle dela med mig av dem. Det borde nästan vara olagligt att se sådär bra ut som vår man gör.













Källa, bildkälla

Mexiko, oktober 2008





Bildkälla

Stillbilder från Twilight-filmerna

Idag är det officiellt Bella och Edwards bröllopsdag. Jag är inget fan av photoshopade bilder på de två i bröllopskläder, så jag tänkte fira det här fiktiva jubileumet med lite stillbilder från alla tre filmerna istället.





















Bildkälla


Rob rankad #50 i Forbes Magazine

Ni kanske har hört låten Billionaire av Travie McCoy. Han sjunger bl.a. ”I wanna be on the cover of Forbes Magazine, smiling next to Oprah and the Queen”. Forbes Magazine är en tidning som rankar de högst betalda kändisarna. Rob har hamnat på plats #50 med sina 17 miljoner dollar (ungefär 126 miljoner kronor).

Forbes skriver:

Allas favoritvampyr må vara på gränsen till att bli en sann filmstjärna. Pattinson tjänar det mesta av sina pengar från Twilight-filmerna där han spelar Edward Cullen. Men han kommer frigöra sig ifrån Twilight-brunsten med nästa års Water for Elephtans, baserad på den populära boken där han spelar mot Reese Witherspoon.

Källa och källa


Rob på Saturday Showdown 2006

Jag kom över de här bilderna här och var tvungen att söka titeln på YouTube och hittade en video. Detta är när Rob är med på Saturday Showdown inför, tror jag, DVD-releasen av Harry Potter och den flammande bägaren i mars 2006.





Videokvalitén är inte den bästa dock.


Med fokus på Rob

Popsugar har klippt ihop en liten video med bara Rob från Teen Choice Awards, ganska trevligt!


Robs priser från TCA

Rob vann ett par priser på årets Teen Choice Awards, även två filmer vann pris och skådespelarna i Twilight-sagan vann för mest fanatiska fans. Här är en lista på priser som bara Rob var delaktig i:

  • Skådespelare i kategorin drama för Remember Me (Choice Movie Actor Drama)
  • Sommarfilmstjärna för Eclipse (Choice Summer Movie Star Male)
  • "Låsta läppar" delad med Kristen Stewart för New Moon (Choice Movie Liplock)
  • Filmkemi delad med Kristen Stewart för New Moon (Choice Movie Chemistry)
  • Mest fanatiska fans delad med Twilight-skådespelarna (Most Fanatic Fans)
  • Film i kategorin fantasy: New Moon (Choice Movie Fantasy)
  • Sommarfilm: Eclipse (Choice Summer Movie)













  •  

    Källa och bildkälla


    Rob får pris för Remember Me

    Här kan ni se när Rob tar emot priset för "Male Performance Drama" under Teen Choice Awards. Lika underbar som alltid, verkar som han försöker slå rekord i snabbpratning också, haha.  


    Se Teen Choice Awards

    Här ska man enligt Twilightsweden  kunna se Teen Choice Awards klockan 05.00, svensk tid, imorgon (tisdag). Vi hoppas att detta stämmer, så är ni morgonpigga så har ni en trevlig morgon framför er!

    UPDATE:


    Såhär skrev Summits officiella Twitter för Twilight nyss. EST står för Eastern Time Zone, alltså den östra tidszonen. New York ligger i öst och vi är sex timmar före dem. Så 8:00 plus 6 timmar blir kl. 02:00 på morgonen svensk tid. Så jag tror att 05.00 är fel tid. Aja, vi får se. Ingen svensk kanal kommer sända galan så vitt jag vet. Amerikanska galor brukar inte sändas på svensk tv, undantangen MTVs galor, men MTV är ju så globalt. Vi får hoppas att länken som vi skrev ovan fungerar. Jag ska i alla fall och titta på det, så dags att få sig några timmars sömn!

    UPDATE2:

    KLockan är strax efter två och här kan man nu se den pågående showen. (Källa)


    60 sekunder med Rob

    Jag vet inte hur många gånger jag har sett den här idag alltså. Jag älskar hans svar. "Whence", haha.


    Bilder från TCA

    Jag är precis hemkommen från en helg i Danmark och måste ta igen allt trevligt som har hänt i Rob-världen. Och det är alltid kul att stöta på nya fina bilder! Jag eller Sanna berättar mer om hur det gick på TCA lite senare. Här är ett par bilder så länge.







    Bildkälla

    Teen Choice Awards

    Teen Choice Awards äger alltså rum ikväll, dock visas den inte live utan spelas bara in. Den kommer visas på TV på måndag i USA, men tyvärr inte här. Dock kommer den antagligen att streamas live någonstans på internet, men det återkommer vi till då.
    Om jag har förstått det hela rätt så kommer man kunna se när kändisarna går på Röda Mattan här, söndagkväll/natt runt klockan 00.00-00.30. (Det här med olika tidszoner och grejer är något osmidigt.) Här står mer om tider och information, dock på engelska.

    Roligt klipp med Rob

    Jag började morgonen med att kolla på lite youtube-grejer med Rob, och jag måste lägga upp det här! Det är väldigt kort, men väldigt roligt!




    Vilken är din favorit?

    Jag tror vi har nämnt förut att vi tycker att Remember Me är Roberts bästa film, mycket på grund av att den är så äkta och inte lika svår att identifiera sig med som till exempel Twilight-filmerna. 

    Vilken är din favoritfilm med Rob? Varför just den?
     



    Rob tillsammans med Ruby Jerins på premiären av Remember Me.

    Bildkälla

    Rob spelar piano

    Här kommer ett klipp där Rob (som Edward) spelar piano. Det är inte scenen som finns med i Twilight utan en del från Extra Materialet på vissa utgåvor av dvd:n. Helt fantastiskt, och jag älskar att se hans vackra händer dansa fram över tangenterna. Vilken kille.  


    Teen Choice Awards

    Angående om Teen Choice Awards (9/8) sänds på TV. Jag håller på att kolla upp detta, har kollat igenom tablåerna för de flesta tv-kanaler men inte hittat något ännu. Däremot antar jag att det kommer att streamas live någonstans, som det brukar göras. Men så fort jag hittar någon information så kommer ni få veta! Och är det någon som vet något mer så säg gärna till.  


    Rob på TCA 2009.

    Bildkälla

    Water for Elephants är helt avslutad

    Ja, i alla fall själva inspelningen, "principal photography" som det heter på engelska. Häromdagen twittrade regissören Francis Lawrence att de bara hade några "plates" kvar att göra. Och om jag inte har glömt bort allt jag lärde mig på film och tv-kursen i vintras så är det typ inklippsbilder eller hur jag ska förklara. I alla fall, nu är detta också slutfört och Water for Elephants har härmed gått in i statusen postproduktion (efterarbete) vilket alltid tar längst tid när man gör film.

    Här är några bilder på Rob som Jacob Jankowski som vi har fått sett sedan maj och framåt.








    Källa och bildkälla

    Stills från New Moon

    Det har varit väldigt mycket Eclipse nu den senaste tiden - såklart. Men av nån anledning blev jag sugen på att lägga upp några stills från New Moon på Edward.







    Edward ser inte så glad ut men det hindrar mig inte från att bli sugen på att se New Moon, hehe.

    Bildkälla

    En våt Rob

    Nu när Water for Elephants har avslutats så kommer det inte finnas så mycket nytt att skriva om Rob fram till Breaking Dawn börjar spelas in kanske. Undantag för Teen Choice Awards på måndag den 9 augusti!

    Om ni ska fortsätta läsa den här sidan kommer ni få uppleva fler misstolkande meningar. Jag syftar på rubriken som jag insåg lät lite fel, men ändå har så rätt, haha. Här i alla fall en blöt Rob.







    De här bilderna är från US Weekly.

    Bildkälla

    Video där Rob sjunger

    Här en video när Rob sjunger, den är inspelad i januari iår. Det är tydligen något program som heter Songs From Another Room. Jag har inte riktigt koll på vad det är för något, men det är en väldigt trevlig video i alla fall. Vilken otrolig talang den mannen har!  



    Källa

    Rob på BAFTA-galan



    Sanna och jag har alltid långa konversationer om Rob sent på kvällarna. För nån timme sen tog hon upp BAFTA-galan och jag blev sugen på att se klippet med Rob igen. Han presenterade pris för bästa filmmanus.



    BAFTA står för British Academy of Film and Television Arts och ägde rum i London den 21 februari i år.

    Bildkälla, videokälla, infokälla

    En bild från BMH

    2007 hade Rob en roll, Daniel Gale, i den brittiska TV-filmen Bad Mother's Handbook.



    Bildkälla

    Georges Duroy





    Det är inte fastställt helt än när Bel Ami kommer ha premiär. Men det har stått ett tag på flera olika sidor att den färdiga produkten ska ha levererats till distributörer i december 2010. Det kanske inte betyder att den har premiär då, men vi får hoppas på det. Annars blir det nog väldigt tidigt nästa år, i och med att Water for Elephants har premiär den 15 april.

    Källa, bildkälla


    Rob hos Ellen 2008

    Den här intervjun med Rob hos Ellen från 2008 är en av mina absoluta favoriter! Han pratar bland annat om sitt hår, förhållanden och - det bästa - sin bilkörning!  


    Inspelningen av Water For Elephants snart avslutad

    Inspelningen av Water For Elephants har ju pågått ett tag, men nu verkar det som att det snart är färdigt. Regissören Francis Lawrence twittrade detta förut:



    Källa

    Vi älskar Tyler Hawkins

    Sanna och jag är överrens om att Remember Me är Robs bästa film, och nu när hon sitter och kollar på den så bestämde jag mig för att leta fram lite stillbilder. Det blev dock inte lite, och jag kan inte bestämma mig för vilka jag inte ska ha med, så här är flera stycken. Jag försökte också sätta dem i ordning.















































     

















    Glöm inte att Remember Me släpps på DVD den 18 augusti!

    Bildkälla


    Breaking Dawn del 2 ute november 2012

    För bara några få minuter sedan meddelade Twilight på Twitter att Breaking Dawn del 2 kommer ha premiär den 16 november 2012. Vi vet dock inte om detta gäller Sverige än, men eftersom de senaste tre filmerna har haft samma datum kan vi nog förvänta oss det med. Så alltså: Del 1 har premiär den 18 november 2011 och del 2 den 16 november 2012. Det ser vi fram emot!



    "Exklusivt! Du är den första att höra att Breaking Dawn del 2 kommer ha biopremiär den 16 november 2012!"


    Rob i vitt

    Jag dör lite smått varje gång jag ser Rob i en vit tröja.





    Bildkälla


    Hundra procent av innehållet är Rob

    Okej, så jag dog bara lite när jag kollade på den här videon. Tjejen som har gjort den gör bara videos med Rob, och de är hemskt proffsigt gjorda. En av mina favoriter är den här, men jag publicerar hennes senaste istället. Om du vill se mer av hennes videos, gå till hennes channel här.


    Edward Cullen

    Bara för att Edward Cullen alltid är så rätt!




    Bildkälla

    Har du sett The Haunted Airman?



    Igår tog jag mig tid att kolla på The Haunted Airman. Jag har varit lite tveksam tidigare eftersom jag inte är ett fan av promo-bilden (se ovan) för filmen, heller inte i den genren den är kategoriserad i: thriller. Jag är verkligen sjukt rädd för spindlar och den här filmen var verkligen ingenting för mig. På tal om spindlar, det kanske är därför jag inte har sett Rob i Harry Potter än (inlägget nedan är skrivet av min kollega för att inte förvirra er), efter att jag sett en scen med bara spindlar i en tidigare HP-film. Men i alla fall, The Haunted Airman var ganska invecklad på något sätt, och jag tror att jag måste se den med svensk text för att förstå mer, för slutet var riktigt konstigt. Bara helt plötsligt sådär. Den var drygt en timme lång och utspelade sig bara på samma ställe.

    Rob spelar karaktären Toby Jugg som blir skadad i andra världskriget, förlamad från midjan och neråt. Han har ett väldigt nära förhållande med sin aunt (faster/moster) och skriver brev till henne där han är, något slags ställe för skadade människor om jag fattade det hela rätt. Han börjar höra (bl.a. en klocka som tickar) och se saker på nätterna, och det spelas sådan där äcklig musik med långa mörka toner. Nä, usch, jag är inget fan av skräck och thrillers. ”Haunted” betyder förföljd och han blir bl.a. förföljd av spindlar. Huuu. Tänk dig att vara förlamad och inte kunna gå, så kommer sjukt många spindlar emot dig. Men jag gillade Robs framträdande och jag skulle velat spela den där mörka kvinnan som tar hand om honom. Heeeh.

    Har du sett The Haunted Airman? Vad tyckte du?

    Bildkälla


    Cedric Diggory / Robert Pattinson

    Efter att ha tittat på Harry Potter & Den Flammande Bägaren nu på morgonen så blev jag hemskt sugen på att se den här intervjun med Rob som gjordes i samband med filmen.
    Väldigt rolig och grymt söt intervju med en ung Rob. Innehåller många typiska Rob-skratt, alltid lika mysigt!  



    Premiäroutfits, välj din favorit

    Rob har ju hunnit med en hel del premiärer de senaste åren, och även en hel del olika utstyrslar (vissa mer spännande än andra).
    Vilken outfit tycker du är snyggast? Den stiliga kostymen, den mystiska helsvarta, eller kanske den mer avslappnade looken?     





    Från vänster längst upp:
    Harry Potter & Fenixordern
    Harry Potter & Den Flammande Bägaren
    Twilight (LA)
    Twilight (Paris)
    Remember Me
    Eclipse


    Vilken är din favorit?

    Bildkälla 1
    Bildkälla 2


    Jimmy Fallon pratar om Rob och arbetet med honom

    Kom över den här bilden på ROBsessed för en stund sedan, och Jimmy Fallon har sagt ett par trevliga saker om Rob till PopSugar. Jag översatte intervjun, men bara det som handlar om Rob. Symbolen [...] betyder att det är mer text efter så om du vill läsa hela, klicka här.



    Jimmy Fallon tittade förbi NBCs dag av Teen Choice Awards pressturné på fredagen för att prata om att vara värd för Emmy-galan och Late Night. Vi hann ifatt honom på festen senare den kvällen och kunde inte hjälpa att fråga honom om arbetet med Robert Pattinson i Robert is Bothered. Jimmy hade bara glödande ord att säga om Twilight-stjärnan, som orsakade de högsta skriken för en gäst han någonsin har haft i programmet. [...]

    PopSugar: Kan vi förvänta oss att se Robert is Bothered på Emmy-galan?
    Jimmy Fallon: Av alla nummer i vårt program som vi kan göra gav vi the Academy tio olika versioner av alla sorters saker vi kunde göra, till vilka de sa att alla var bra, men att vi måste ge ut priser. Så vi var tvungna att korta ner det till tre nummer. Och Robert is Bothered fanns inte med där. Jag pitchade Robert is Bothered för Teen Choice Awards.

    PS: Hur var Robert Pattinson att arbeta med på Robert is Bothered?
    JF: Han var en trevlig kompis. Han klättrade upp i trädet och gjorde det med oss. Jag har aldrig hört högre skrik i mitt liv. Skriken kan inte jämföras med andra, inte ens när Justin Bieber var med i programmet. Han höll på att beskriva sin film Remember Me och folk slutade inte att skrika. Och jag tyckte bara att det var coolt. Han var väldigt blyg och väldigt lycklig – exakt likadan backstage som i intervjun. Han är en charmig kille, men bara väldigt blyg, och jag hoppas att han bara njuter av ögonblicket. Det måste vara spännande att vara honom.

    [...]

    Inför Remember Me gick Rob med på att vara med i ett inslag av Robert is Bothered. Och om jag inte har helt fel så är Robert is Bothered en grej som Jimmy Fallon har gjort i sitt program några gånger tidigare, då själv.

    Se de fetstilta orden för källor till inlägget.

    RSS 2.0